Nieuwe naaimachine onderdelen nodig?

Wanneer je werkt met een industrieel naaimachine weet je als geen ander dat onderdelen ook een keer vervangen dient te worden. Je wilt immers graag hebben dat het werk op de juist manier uitgevoerd wordt. Hierdoor is het belangrijk om een bedrijf te vinden waar je naaimachine onderdelen kunt bestellen. Hoge prijzen hiervoor zit je niet op te wachten. Neem hiervoor maar eens een kijkje op de website van Habraken.nl. Hier heb je diverse onderdelen voor jouw Dürkopp Adler en zelfs de HM!

Waarom kiezen voor Habraken?

Met maar liefst meer dan veertig jaar ervaring weet Habraken als geen ander welke naaimachine onderdelen je nodig zult hebben! Zij zijn dan ook de exclusieve Benelux importeur van Dürkopp Adler en Pfaff. Tevens beschikken zij over een schitterende showroom waar je de naaimachines kunt bekijken, testen en indien gewenst besteld.

Met standaard 15.000 verschillende onderdelen zal je zeer zeker snel slagen bij Habraken. Via het formulier op de website is het mogelijk om een bestelling te plaatsen. Hier is het wel van belang om de juiste gegevens in te voeren zodat zij jou ook daadwerkelijk kunnen helpen. Let er dus op dat je de juiste artikelcode invoert. Ook is het mogelijk om dit direct bij het bedrijf te bestellen. Vaak hebben zij het op voorraad zodat je het direct mee kunt nemen. Zo kan je sneller weer aan het werk en hoef je niet te wachten op de levering!