Dagje uit met de NapPas

Wil je een dagje uit met de familie met korting? Bestel dan een NapPas! Met deze pas kan je korting krijgen op meer dan 250 verschillende plekken!

Zo kan je korting krijgen op een romantisch dagje uit of gezellig met de familie erop uit. Met de NapPas kan je onder andere naar verschillende attractieparken, speeltuinen, dierentuinen, musea en nog veel meer andere dagjes uit!

Wat is de NapPas?

Wanneer je met het hele gezin gezellig een dagje uit wilt, kunnen de kosten voor dit dagje uit erg hoog oplopen. Met de NapPas krijg je korting voor 4 personen op je dagje uit. Deze speciale kortingspas zorgt ervoor dat je makkelijker een dagje uit kan plannen met je familie!

Dagje uit naar de dierentuin?

Lekker dagje uit naar de dierentuin? Koop dan je tickets met de NapPas en ontvang korting bij meer dan 10 dierentuinen! Voor iedereen is er wel een dierentuin te vinden om een leuke dag mee door te brengen!

Dagje uit naar attractiepark?

Wanneer je graag eens een dagje naar een attractiepark gaat, is de NapPas ook erg handig. Koop je tickets met deze kortingspas en ontvang korting op meer dan 10 verschillende attractieparken!

Dagje uit met de kids?

Ga je liever een dagje naar een museum of speeltuin met de kids? Ook hier is de NapPas erg handig! Met deze pas kan je korting krijgen op meer dan 10 verschillende musea en speeltuinen. Zo geniet je met het hele gezin van een leuk dagje uit zonder dat je teveel hoeft uit te geven!