Geschenken verzenden per post?

Wanneer je in het bezit bent van een eigen webshop, dan weet je als geen ander dat er diverse dozen beschikbaar moeten zijn voor verzending. Met name het feit dat er steeds meer pakketjes via de brievenbus bezorgd kunnen worden zal je hierop moeten letten. Maar wanneer is een brievenbusdoos geschikt? Daarnaast de vraag of dat iedere brievenbus net zo groot is. Hieronder handige verpakkingen wat je zeer zeker kunt verzenden!

Een geschikte brievenbusdoos

Natuurlijk zijn er op het internet diverse afmetingen te vinden die je kunt bestellen. Ook de wat luxere varianten zijn zeer aangenaam! Maar voornamelijk zal je goed moeten kijken naar wat je wilt vervoeren. Gaat het om een klein product? Kies dan ook een brievenbusdoos die hierop aansluit. Maar is het pakketje wat groter en past het dan alsnog door de brievenbus? Pak dan gerust een doos die hier geschikt voor is.

Vaak zal je merken dat de kosten voor het vervoeren een stuk lager zijn dan wanneer je het met de pakketbezorger mee laat gaan. Overigens is het ook mogelijk om op basis van staffel dozen te bestellen. Stuk goedkoper en jij als eigenaar zijnde van een webshop weet natuurlijk als geen ander dat jij jouw producten zal verlopen toch? Let er wel op dat je alsnog meer dan genoeg keuze hebt uit de diverse dozen voor de brievenbus verzending.