Elke verzamelaar blij met Lindner!

Of u nu postzegels, munten, ansichtkaarten of bankbiljetten verzamelt, De Man – Werkendam heeft alles om uw verzameling veilig en overzichtelijk in op te bergen. U zult nog meer genieten van uw verzameling als u deze rustig kunt bekijken in een fraai album of moooie box. Wij zijn enthousiast over het merk Lindner dat alles heeft waar het hart van een verzamelaar sneller van gaat kloppen. Lindner staat voor kwaliteit en als postzegel- of muntenverzamelaar heeft u de keuze uit vele prachtige albums, boxen en nog honderden andere producten die handig zijn voor de verzamling. De wereld van de verzamelaar is een bijzondere wereld, alleen andere verzamelaars begrijpen hoe boeiend het is om te speuren naar die ene ontbrekende munt of postzegel. Uw hobby heeft een waardevolle achtergrond en is van hoge culturele waarde. De reis die een eeuwenoude munt of postzegel heeft afgelegd tot hij bij u terechtkwam is eigenlijk niet te bevatten en u wilt uw verzamelobject met alle respect behandelen. Bij De Man – Werkendam begrijpen wij dat als geen ander!

Opbergsystemen Lindner

De Man – Werkendam is al in 1942 gestart met een groothandel in postzegels. Sinds die tijd is het bedrijf gestaag doorgegroeid en is het aanbod sterk uitgebreid. In de wereld van de verzamelaars voelt De Man – Werkendam zich als een vis in het water en het is hun passie om de verzamelaar met hun producten zo goed mogelijk te ondersteunen. Altijd is men alert op nieuwe producten waardoor uw verzameling nog beter tot zijn recht komt. In de overzichtelijke webwinkel kunt u op uw gemak rondkijken of er iets is wat u kunt gebruiken voor uw verzameling. U kunt bij De Man – Werkendam terecht voor allerlei soorten opbergsystemen voor alle mogelijke verzamelobjecten. Albums, muntalbums, postzegelalbums, voordrukalbums, systeemalbums, insteekboeken, muntenboxen, koffers, catalogi en allerlei benodigdheden zoals diverse soorten vergrootglazen en tafellampen. Ziet u zichzelf al zitten met bijvoorbeeld uw verzameling postzegels in een fraaie map van Lidner? Met een pincet (ook bij ons verkrijgbaar) pakt u voorzichtig uw lievelingsexemplaar en met een loep bekijkt u alle details onder het perfecte licht van een speciale tafellamp. U kunt in alle rust en met de juiste materialen van De Man – Werkendam urenlang genieten van uw verzameling.

Importeur van Lindner

De Man – Werkendam is producent van het merk Hartberger, Eurosysteem, Mandor en Unie. Daarnaast importeren zij de merken Lindner, Kobra en Philex en zijn leverancier van de merken Michel, Hawid, Leuchtturm, Importa, Safe en Schaubeck. Werkelijk alles wat de verzamelaar nodig heeft voor zijn hobby vindt u bij De Man – Werkendam. Kijk op uw gemak rond in de webwinkel. U zult vast producten aantreffen die u nog niet heeft en die u goed kunt gebruiken. U bent enthousiast over uw kostbare verzameling waar u zuinig op bent en daarom is De Man – Werkendam het juiste adres voor u. Bescherm uw verzameling en geniet er nog meer van met de fraaie opbergsystemen. De producten van De Man – Werkendam maken elke verzamelaar blij!