Wijnkasten

Om de smaak van de wijn echt zijn tot recht te laten komen is het belangrijk om de wijn op de juiste temperatuur uit te serveren. Omdat de wijn al in de wijnklimaatkast ligt opgeslagen op de gewenste temperatuur, is de wijn ook meteen op temperatuur om uit te serveren. Voor het gros van de direct te consumeren wijnen kunt u dezelfde bewaartemperatuur hanteren als de temperatuur om de wijn uit te serveren.

Met een wijnklimaatkast hoeft u er dus niet meer aan te denken om de (witte) wijn precies op tijd uit de koelkast te halen, in de hoop dat de timing goed was als u er wel aan dacht. Voor wijnen die eerst nog moeten rijpen, vaak de meer exclusieve wijnen, raden we aan om deze in een goede wijnkelder of wijnkasten te leggen.

Daarom kies je voor Eurocave

Om de smaak van de wijn echt zijn tot recht te laten komen is het belangrijk om de wijn op de juiste temperatuur uit te serveren. Omdat de wijn al in de wijnklimaatkast ligt opgeslagen op de gewenste temperatuur, is de wijn ook meteen op temperatuur om uit te serveren. Voor het gros van de direct te consumeren wijnen kunt u dezelfde bewaartemperatuur hanteren als de temperatuur om de wijn uit te serveren.

Met een wijnklimaatkast hoeft u er dus niet meer aan te denken om de (witte) wijn precies op tijd uit de koelkast te halen, in de hoop dat de timing goed was als u er wel aan dacht. Voor wijnen die eerst nog moeten rijpen, vaak de meer exclusieve wijnen, raden we aan om deze in een goede wijnkelder of wijnbewaarkast te leggen.