Tips voor het kopen van bikinis

Lekker een dagje shoppen, welke vrouw houdt er niet van? Heerlijk met een vriendin leuke kleren scoren! Maar pashokjes zijn over het algemeen een ramp! Vaak een te klein hokje met een gordijntje dat maar net past.

Soms is er niet eens een spiegel en moet je ook nog uit het hokje! Altijd een tekort aan haakjes en dan dat vreselijke rare licht!! Het lijkt wel of alle negatieve kanten van je lichaam extra belicht worden! Elk vlekje, bultje en putje zie je extra duidelijk, je ziet er zelfs dingetjes die je thuis nog niet waren opgevallen!

Licht doet erg veel, vooral als het niet goed is. In een pashokje komt alle licht van boven en meestal ook nog met een verkeerde kleur en sterkte. Kortom in een pashokje zie je ineens bobbels, bulten, megaheupen en ander ellende.

Dit geldt vooral voor het passen van badmode want dan zie je het meeste van je eigen lichaam. Toch hoeft het echt niet zo’n drama te zijn. Wees vooral eerlijk tegenover jezelf en bekijk niet alleen maar je negatieve punten. Laat je niet kisten door een te klein pashokje met het verkeerde licht!

Hoe bikini wassen?

Als je dan eindelijk hét perfecte item gevonden hebt wil je het natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Daarom hier nog wat tips hoe je jouw badkleding het best kunt wassen. Was je badkleding met de hand in koud water, je kunt hiervoor wasmiddel voor de fijne was gebruiken.

Wil je toch de wasmachine gebruiken? Gebruik dan geen wasverzachter, maar alleen wasmiddel. Wasverzachter zorgt er namelijk voor dat de rek uit je badkleding gaat. Doe je bikini in een waszakje en kies voor een fijn wasprogramma.

Laat je badkleding drogen door deze plat neer te leggen, het is niet nodig het eerst uit te wringen. Wat je ook doet, stop je items niet in de droger. Wacht liever rustig af tot het aan de lucht gedroogd is.

Meer info op www.tweka.com