Voor welke bedrijven is werken in de cloud interessant?

Werken in de cloud is voor véél bedrijven interessant, maar niet voor iedereen. Het geeft veel flexibiliteit in de vorm van afname: pay-per-use en schaalbaarheid; bij- of afschalen van capaciteit is over het algemeen geen probleem.

Verder is de zorg voor infrastructuur en de investeringen daarvan geheel weggenomen. Wel is het zo dat er per bedrijf verschillende eisen gesteld kunnen worden aan de cloud, zoals: hoe wordt de data opgeslagen, waar wordt de data opgeslagen en hoe wordt deze data benaderd?

Over Felloo

Groei is leuk maar voor Felloo cloud services is groei geen doel op zich. Maar door onze uniek werkwijze weten veel bedrijven ons makkelijk te vinden. Sinds onze oprichting in 2011 uit een joint venture hebben we samen al veel successen kunnen vieren:

Na onze oprichting in 2011 zijn wij gegroeid naar nu 55 personeelsleden ook heeft Felloo in 2015, 2016, 2017, 2018 de FD Gazellen award gewonnen met daarnaast o.a. een nominatie van de Deloitte fast 50, Sprout challenge top 50 enz. Felloo behoort al jaren tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Onze groei komt voort uit onze visie en het succesvol ondersteunen van onze klanten middels allerlei talenten op onze afdeling techniek of het nu onze helpdesk is of de uitrol van IT werkplekken cq het installeren van telefonie platformen Felloo heeft de kennis in huis.