Website review

Voor de meeste bedrijven zijn reviews onmisbaar. Dit komt omdat een ruime meerderheid van de bezoekers kijkt naar het aantal productbeoordelingen of reviews van andere klanten. Het is natuurlijk makkelijk om zelf te zeggen dat jouw bedrijf de beste service biedt, maar als je klanten dit zeggen is het veel sterker. Er zijn verschillende manieren om reviews te plaatsen en te lezen.

Toch zijn er zijn veel bedrijven die geen bedrijfsvideo hebben en de vraag is waarom dit eigenlijk niet is. Het is bewezen dat video één van de meest effectieve marketinginstrumenten te zijn en waarom zou je hier als bedrijf geen gebruik van maken?

In dit artikel geven we je een aantal redenen om het maken van een bedrijfsvideo te overwegen en waarom een website review zo belangrijk kan zijn. Een bedrijf die zich hierin specialiseert is The Review Company. Ze creëren waardevolle videocontent voor bedrijven die klanten aantrekken. Hieronder een aantal redenen waarom een bedrijfsvideo zeker een goed idee is voor een bedrijf.

Omgaan met reviews

Of je nu wilt- of niet, feedback van klanten is niet altijd even mild. Recent schreef ik een artikel over het omgaan met negatieve reacties op Facebook. Maar eigenlijk is het voor negatieve reviews niet anders: gebruik de feedback als leermomenten en wees altijd helder en open tegen de klant. Iemand die klaagt, vindt dat hij gelijk heeft, dus leef je daarin in en voorkom modder gooien.